Visszaküldés és csere
30.000 FT FELETTI VÁSÁRLÁS ESETÉN A HÁZHOZSZÁLLÍTÁS INGYENES MAGYARORSZÁG TERÜLETÉN BELÜL!

Visszaküldés és csere

 

FONTOS: A termék visszaküldése a vásárló felelősségére és költségére történik.

Átvételtől számítva 14 napod van a termék visszaküldésére, melyet minden esetben kérünk, hogy hello@growsie.hu emailen jelezz először.

A terméket visszaküldheted a groWsie címére a következő adatokkal:

Neneos Kft.
1023 Budapest
Felhévizi utca 7/A 

Ha nem szeretnél postaköltséget fizetni, személyesen is visszahozhatod. De kérjük, hogy először mindenképp emailben jelezd felénk a visszaküldés tényét és módját.

Kérjük, hogy olyan szállítási szolgáltatót válassz, amely biztosítja a küldeményt lopás vagy elvesztés esetére. Győződj meg róla, hogy a küldeményt ellátták olyan egyedi azonosítóval, amellyel feladás után a csomag útja követhető.

A termék árát akár kupon formájában, akár teljes visszatérítésként is megkaphatod. Azonban a szállítási díjat nem térítjük vissza, csak a termék árát. A visszatérítés banki feldolgozásának ideje 5-10 nap.

Csak olyan ruhát tudunk visszavenni, ami tökéletes állapotban van, nem volt hordva vagy mosva és nem érte semmilyen baleset. Amennyiben a visszaküldött termék állapota nem felel meg a fent leírtaknak, a terméket felveheted személyesen előzetes egyeztetés alapján vagy sajnos csak ismételt szállítási költség ellenében tudjuk neked újra kiküldeni.

FONTOS: Az ajándékkártya nem váltható vissza.

Ha 14 nap után gondolnád meg magad, természetesen nincs semmi gond, a megvásárolt és visszaküldött termék árát (a szállítási költség összege nélkül)  kuponkódként töltjük fel neked, amely 1 évig felhasználható.